Red Horse – HoneyHeel 190ml (wond & mokcrème)

14.50

Wondcrème op honingbasis voor paarden
HoneyHeel is een rijke, verzachtende crème voor paarden die een beschermende barrière vormt tegen kleine wonden en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt.

 

 

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Beschrijving

Wondcrème op honingbasis voor paarden
HoneyHeel is een rijke, verzachtende crème voor paarden die een beschermende barrière vormt tegen kleine wonden en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt.

Het is samengesteld met rauwe honing en zinkoxide, twee van nature actieve, antibacteriële genezende middelen die de natuurlijke vorming van gezond weefsel bevorderen.

De plakkerige consistentie helpt HoneyHeel op zijn plaats te blijven, waardoor de actieve stoffen contact houden met de huid. De toevoeging van aloë vera versterkt het verzachtende effect van de crème.

Alle ingrediënten in HoneyHeel zijn natuurlijk en zijn gekozen vanwege hun antibacteriële eigenschappen of om de consistentie van de crème te verbeteren.

Honey

Bio-actieve honing

Rauwe honing heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. We gebruiken speciaal geselecteerde honing vanwege zijn uitstekende heilzame eigenschappen en langzame kristallisatie, waardoor HoneyHeel langer zijn gladde consistentie behoudt.

zinc oxide

Zinkoxide

Een krachtig maar zacht antibacterieel middel dat bacteriën en schimmels bestrijdt en natuurlijke genezing ondersteunt.

aloe vera gel

Aloë vera-gel

Een vochtinbrengende gel met antibacteriële eigenschappen die ook helpt de kristallisatie van honing te vertragen, waardoor HoneyHeel zijn gladde consistentie behoudt.

Gebruiksaanwijzing:

Toepassingsgebied reinigen en royaal aanbrengen. Maak het gebied schoon en breng het indien nodig opnieuw aan.

Opmerking: de natuurlijke ingrediënten in dit product kunnen ervoor zorgen dat het kristalliseert. Als dit gebeurt, verwarm het dan voorzichtig en meng het grondig totdat het glad en romig is.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Horse – HoneyHeel 190ml (wond & mokcrème)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.